Bahan aplikasi sistem transmisi termal

Bahan aplikasi sistem transmisi termal

Pedaran pondok:

Paduan Utama: 3003/3004/3005/6060/4343/4045/4004/4104
Kandel: 0,01-6mm
Lebar: 8-1500mm
Aplikasi: Radiator, kondensor, évaporator, minyak-cooler, manaskeun, tutuwuhan pipisahan


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk: beurat enteng, tahan korosi anu kuat, kinerja brazing anu saé, konduktivitas termal tinggi, pamrosésan gampang, teu bau, tahan korosi anu kuat, sareng sajabana

Hal ieu loba dipaké dina patukeuran panas mobil sareng mesin rékayasa, AC sareng udara sipil sareng komérsial, pendinginan stasiun listrik, pendinginan udara, bahan honeycomb sareng casings batré alloy aluminium.

Salaku ngungudag kontinyu tina miniaturisasi tukeur panas aluminium otomotif, reliabilitas tinggi, konduktivitas termal tinggi, umur panjang sareng biaya rendah mangrupikeun téma langgeng;

Salaku tambahan kana pamutahiran desain strukturna tina exchanger panas, exchanger panas-kinerja tinggi henteu tiasa sampurna tanpa bahan anu kuat kakuatan sareng tahan korosi anu luhur sareng tiasa diipisan salaku dasar;

Kusabab kakhususan prosés brazing pikeun brazing alloy aluminium, hubungan antara sababaraha pasipatan kedah saimbang nalika ngembangkeun bahan énggal sareng prosés énggal pikeun minuhan sarat kinerja komprehensif ngeunaan exchanger panas;
Pangwangunan sareng panerapan bahan sareng téknologi anyar pasti bakal nyumbang kana pamekaran tukeur panas aluminium otomotif.

Paduan AA3003 tradisional atanapi AA3005 henteu tiasa deui patukeuran panas kinerja tinggi

Syarat alat:
- Lightening salajengna;
- kakuatan tinggi;
- Résistansi korosi tinggi sareng umur panjang;
Résistansi hawa-luhur.

Ningkatkeun kinerja alloy aluminium:
- Kakuatan luhur saatos brazing;
- Lalawanan korosi langkung saé;
- Kakuatan kacapean tina bahan pipa (bahan pipa);
- Formability langkung saé;
- fin ngagaduhan kinerja anti-runtuhna langkung saé;
- Sirip ngagaduhan konduktivitas termal tinggi (sirip);
- Kanggo intercooler, éta kedah ngagaduhan résistansi suhu anu langkung luhur;
- Paduan tiasa didaur.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi

    Produkna dianggo dina sababaraha bidang

    Aeronautics sareng astronotika

    Angkot

    Listrik sareng éléktronik

    Gedong

    Énergi anyar

    Bungkusan