Jero pembaruan leueur sareng bantosan Yongjie pikeun ningkatkeun manufaktur anu cerdas na

Jero pembaruan leueur sareng bantosan Yongjie pikeun ningkatkeun manufaktur anu cerdas na

Sababaraha dinten ka pengker, Yongjie sacara serius ngayakeun rapat kick-off proyek transformasi langsing, sareng ketua perusahaan Shen Jianguo sacara pribadi mencét tombol ngamimitian. "Dina pangaruh epidemi domestik sareng luar negeri ayeuna, ékonomi global nyanghareupan tantangan. Urang kedah "ningali ka jero" sareng janten diri urang sorangan, sareng salajengna netepkeun kaunggulan sababaraha, gancang, saé sareng ekonomis 'anu tiasa nyiptakeun nilai tambah pikeun palanggan. " Mr. Shen nunjukkeun yén éta langkung bermakna pikeun ngamimitian proyek perubahan ramping saatos ayeuna.

Dina rapat éta, Mr. Shen ngaluarkeun surat otorisasi ka perusahaan konsultasi, sareng ngaluarkeun tanggung jawab ka 3 pamimpin tim proyek 5S sareng tim pamutih manajemen tim langsing, tim paningkatan PMC langsing, sareng tim paningkatan TPM. Sadaya pamilon ogé nyandak sumpah sareng tautan anu sanés. , Sareng ngarilis rencana damel.

Tungtungna, Mr Shen maju tilu syarat pikeun sadaya tanaga: Kahiji, tingkat luhur persatuan ideologi, nalika Lean henteu réngsé, ngan ukur nalika dilaksanakeun, mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun perusahaan pikeun ningkatkeun sareng ngembangkeun; Kadua, polah langsung sareng ketat Palaksanaan; katilu, damel babarengan pikeun ngahontal tujuan anu parantos ditangtukeun sareng tiasa ngaleuwihan tujuan. Suasana pasamoan haneut, sareng sadayana pinuh kayakinan kana hasil anu diarepkeun.

Di pikahareupeun, Yong jie bakal keukeuh merhatoskeun inovasi élmu sareng téknologi, damel bareng sareng Universitas Sains sareng Teknologi Beijing, Universitas Selatan Tengah sareng paguron luhur anu terkenal di negeri, lembaga panilitian, lembaga perusahaan propinsi milik propinsi sareng riset perusahaan pangwangunan pusat. Kami nalungtik sareng ngembangkeun sababaraha jinis bahan aluminium énggal, nyumponan sarat téknis ti palanggan anu béda.

Yongjie bakal nuturkeun kabijakan bisnis ”ngatur perusahaan kelas munggaran di dunya, nyiptakeun produk mérek internasional”, Keukeuh ku cara pangwangunan kualitas luhur, sareng cobian anu pangsaéna pikeun nyiptakeun Yong jie salaku perusahaan emas dina bidang pamrosésan aluminium.


Pos waktos: Dec-10-2020

Aplikasi

Produkna dianggo dina sababaraha bidang

Aeronautics sareng astronotika

Angkot

Listrik sareng éléktronik

Gedong

Énergi anyar

Bungkusan