Bahan Aplikasi Énergi Anyar

Bahan Aplikasi Énergi Anyar

Pedaran pondok:

Alloy Utama: 1050/1060/1070/1235/3003/3005/5052/5083/8021
Kandel: 0,008-40mm
Lebar: 8-1500mm
Aplikasi: cangkang batré listrik, konektor, kotak PACK pikeun batré listrik, kompartemen batré listrik, kantong batré ion litium, sél batré


Detil Produk

Tanda Produk

Timbangan lampu otomotif mangrupikeun arah pamekaran industri otomotif sadunya, sareng bahan anu dipikaresep pikeun beurat lampu otomotif nyaéta paduan aluminium. Penerapan bahan paduan aluminium dina mobil penting pisan pikeun méréskeun kakurangan énergi Cina, polusi lingkungan, sareng efisiensi transportasi anu handap. Analisis Larapna bahan paduan aluminium dina lampu kandaraan énergi énggal diwanohkeun, sareng pamekaran gancang kandaraan énergi anyar bakal nyandak prospek pasar anu ageung pikeun pamekaran bahan paduan aluminium. Éta nunjukkeun yén panerapan paduan aluminium sareng bahan ringan sanésna sareng desain struktural énggal mangrupikeun kandaraan énergi Anyar ngagaduhan kaunggulan téknis inti sapertos kaamanan, hemat énergi, sareng perlindungan lingkungan sareng ukuran ringan utama.

Paduan aluminium ngagaduhan konduktivitas listrik anu hadé sareng tiasa dianggo, sareng mangrupikeun bahan panyebaran panas anu saé, cocog pikeun sababaraha produk listrik sapertos gardu kakuatan tinggi, catu daya anu stabil, catu daya komunikasi, catu daya pemurnian, radio sareng tipi pemancar, catu daya inverter, jeung sajabana ogé dianggo dina bidang produk éléktronik listrik sapertos instrumen kontrol otomatis.

Aluminium foil tiasa ngagampangkeun ngabandingkeun batré, ngirangan épék termal, ningkatkeun kinerja laju, sareng ngirangan résistansi batre internal sareng paningkatan resistansi internal dinamis nalika ngédar; kadua, ngagunakeun aluminium foil pikeun ngarangkep batré tiasa ningkatkeun umur siklus batré sareng ningkatkeun adhesi antara bahan aktif sareng kolektor ayeuna. Ngurangan biaya produksi pilem; anu penting nyaéta pamakean batré aluminium foil bungkus batré tiasa nyata ningkatkeun konsistensi bungkus batré sareng ngirangan pisan biaya produksi batré.

Bagian alloy aluminium pikeun kendaraan énergi anyar utamina awak, roda, chassis, balok anti tabrakan, lantai, batré listrik sareng korsi.

Dina raraga ningkatkeun jarak tempuh, kandaraan listrik énergi énggal peryogi sajumlah ageung modul kombinasi batré litium. Unggal modul diwangun ku sababaraha kotak batré. Ku cara kieu, kualitas unggal kotak batre gaduh pangaruh hébat kana kualitas sadaya modul batréna. . Ku alatan éta, panggunaan alloy aluminium salaku bahan pikeun ngadamel casing batré parantos janten pilihan anu teu tiasa dielakkan pikeun bungkus batré listrik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi

    Produkna dianggo dina sababaraha bidang

    Aeronautics sareng astronotika

    Angkot

    Listrik sareng éléktronik

    Gedong

    Énergi anyar

    Bungkusan