Lambaran Aluminium Umum

Lambaran Aluminium Umum

Pedaran pondok:

Alloy Utama: 1xxx, 3xxx, 5xxx, 6xxx
Suhu: O / H18 / H14 / H24 / H16 / H26 / H32 / H34
Kandel: 0.2-6mm
Lebar: 1000-1600mm


Detil Produk

Tanda Produk

1000 séri. Dina sadaya séri, 1000 séri kagolong kana séri anu langkung seueur eusi aluminium. Kasucian tiasa ngahontal langkung ti 99,00%. Kusabab henteu ngandung unsur téknis sanés, prosés produksi kawilang saderhana sareng hargana lumayan mirah. Mangrupikeun séri anu biasa dianggo dina industri konvensional. Ayeuna, seuseueurna 1050 sareng 1060 séri beredar di pasar. Eusi aluminium tina 1000 séri piring aluminium ditangtoskeun numutkeun dua angka terakhir Arab. Salaku conto, dua angka Arab terakhir tina séri 1050 nyaéta 50. Numutkeun prinsip namina sadaya mérek, eusi aluminium kedah ngahontal 99,5% atanapi langkung janten produk anu mumpuni.

Wakil 3000 paduan aluminium séri: 3003 3004 3005 3104 3105. Proses produksi pelat aluminium séri 3000 séri parantos dewasa. 3000 batang batang aluminium didamel tina mangan salaku komponén utami. Eusina antara 1.0-1.5, anu mangrupikeun séri anu ngagaduhan fungsi anti karat anu langkung saé.

5000 séri alloy aluminium ngagambarkeun 5052, 5005, 5083, 7574, sareng sajabana rod 5000 batang aluminium kagolong dina séri pelat aluminium alloy anu langkung sering dianggo, unsur utami nyaéta magnésium, sareng kandungan magnésium antara 3-5%. Éta ogé tiasa disebat aloi aluminium-magnésium. Fitur utama nyaéta kapadetan rendah, kakuatan tarik tinggi, manjangan tinggi, sareng kakuatan kacapean anu saé, tapi éta henteu tiasa dikuatkeun ku perlakuan panas. Di daérah anu sami, beurat alloy aluminium-magnésium langkung handap tina séri anu sanés, sareng éta ogé seueur dianggo dina industri konvensional. Lembaran aluminium séri 5000 mangrupikeun séri lambar aluminium anu langkung dewasa.

6000 séri wawakil alloy aluminium (6061 6063)
Utamana ngandung dua unsur magnesium sareng silikon, ku éta konsentrasi kaunggulan séri 4000 sareng 5000 séri 6061 mangrupikeun produk tiruan aluminium anu diperlakukeun tiis, cocog pikeun aplikasi kalayan sarat anu tinggi pikeun tahan korosi sareng oksidasi. Workability alus, palapis gampang, kamampuan prosés anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Aplikasi

    Produkna dianggo dina sababaraha bidang

    Aeronautics sareng astronotika

    Angkot

    Listrik sareng éléktronik

    Gedong

    Énergi anyar

    Bungkusan