Taros Kami

ZHEJIANG YONGJIE ALUMINIUM CO., LTD.

Alamat

2ND QINGDONG ROAD, JIANGDONG INDUSTRIAL AREA, HANGZHOU, CHINA

Telepon

+ 86-13867132755

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Aplikasi

Produkna dianggo dina sababaraha bidang

Aeronautics sareng astronotika

Angkot

Listrik sareng éléktronik

Gedong

Énergi anyar

Bungkusan