Bahan komunikasi sareng aplikasi éléktronik

Bahan komunikasi sareng aplikasi éléktronik

Pedaran pondok:

Paduan utama sareng watekna:
1060 O / H12 / H14 / H22
1070 H12 / H14 / H22
3003 O / H12 / H14 / H22 / H24
5052 H22 / H24 / H32 / H34

Kandel: 0,08-5mm
Lebar: 80-1600mm
Aplikasi: telepon sélulér / laptop, semikonduktor / chip, base station 5G


Detil Produk

Tanda Produk

Pelat aluminium anodized dioksidasi, sareng lapisan ipis oksida aluminium kabentuk dina permukaan, kandelna 5-20 mikron, sareng pilem anoda oksida heuras tiasa ngahontal 60-200 mikron.

Paduan aluminium: 1050, 1060, 1070, 1100, 3003, 3004, 3005, 5005, 5052
Karakteristik tina aluminium Anodized:

1. Héséna sareng tahan tahan maké pelat aluminium teroksidasi ningkat janten 250-500 kg / mm2.

2. Résistansi panas anu saé, titik lebur pilem oksida kation heuras saluhur 2320K.

3. Insulasi anu saé, tahan tegangan ngarecahna dugi ka 2000V.

4. Kinerja anti korosi ditingkatkeun, sareng éta moal koros dina spray = 0,03NaCl semprot uyah salami rébuan jam.

5. Pangaruh ngawarnaan saé. Aya sajumlah ageung mikrosferor dina pilem oksida ipis, anu tiasa nyerep sababaraha pelumas, anu cocog pikeun pabrik mesin silinder atanapi bagian tahan kaos anu sanés; filmna ngagaduhan kapasitas adsorpsi anu kuat sareng tiasa warna kana sababaraha warna anu éndah sareng anca.

5052 dewan alumina pikeun cangkang produk éléktronik:

Pelat aluminium 5052 sering dilarapkeun kana cangkang produk 3C, éta ngagaduhan kaunggulan ieu, nuturkeun Yongjie pikeun ningali.

Kaunggulan: 5052 plat aluminium ngagaduhan kapadetan rendah, dissipation panas anu saé, kaku anu saé, panggunaan jangka panjang, henteu gampang deformasi, tahan korosi, éndah warna, gampang warna, sareng tiasa dirobih janten sababaraha warna ngalangkungan prosés perlakuan permukaan pikeun nambihan hérang kana produk éléktronik. Dénsitas handap ogé ngajantenkeun produk éléktronik dibawa, janten seueur produk komputer notebook nganggo téknologi casing alloy aluminium-magnésium.

Pelat aluminium teroksidasi dianggo dina transit rel, kendaraan mobil, angkutan kapal, alat éléktronik, cetakan konstruksi sareng rékayasa, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi

    Produkna dianggo dina sababaraha bidang

    Aeronautics sareng astronotika

    Angkot

    Listrik sareng éléktronik

    Gedong

    Énergi anyar

    Bungkusan