Pilem Plastik Aluminium

Pilem Plastik Aluminium

Pedaran pondok:

Paduan utama: 8021
Suhu: 0
Kandel: 0.035-0.06mm
Lebar: 500-1200mm
Pamakéan Produk: Batré Paket


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana Yongjie:
1. Aya ranté ngolah aluminium lengkep tina ingot aluminium kana produk réngsé, sareng sadaya prosés tina ingot aluminium dugi ka produk réngsé dikawasa.
2. Dina tahap awal pamekaran pilem palastik aluminium, jumlah ageung formasi tiis parantos dihasilkeun, sareng karakteristik paduan 8021 kahartos.
3. Produk pilem aluminium-plastik dilebetkeun kana pamekaran produk énggal, sareng ngagaduhan sababaraha alat impor anu dipimpin industri sapertos gulungan Jerman sareng Slovenia, roda grinding diimpor ti Jepang, sareng uji coba pinhole diimpor ti Koréa Kidul.

Aliran prosés:
bahan baku-lebur-casting-panggilingan-Homogenisasi-
Hot rolling-Cold rolling-Annealing-Clean-Foil casting-slitting -Annealing-Packing

Foil aluminium 8021 mangrupikeun unsur konci anu dianggo dina bungkus batré. Éta ngagaduhan opacity anu saé sareng kuat ngabuktoskeun uap & meungpeuk kapasitas. Foil aluminium 8021 henteu toksik sareng teu bau. Alloy foil aluminium 8021 seueur dianggo salaku bahan bungkus saatos ngahijikeun deui, nyetak sareng gluing. Alloy 8021 tiasa diolah dina sababaraha rentang pangukuran numutkeun sarat klien.

8021 Fitur Aluminium foil: 8021 aluminium foil murah, awét, henteu toksik, sareng greaseproof. Salaku tambahan, éta nolak serangan kimia sareng nyayogikeun pelindung listrik sareng non-magnét anu hadé. Foil ngabentuk tiis pancen tiasa nolak uap, oksigén kalayan kinerja panghalang ambu anu saé. Alloy aluminium 8021 mastikeun kinerja anu langkung saé pikeun aplikasi sapertos bungkusan farmasi, bungkusan éléktronika, cangkang batré sareng sadayana anu peryogi kinerja panghalang.

Batré bungkus foil 8021 mangrupikeun paduan anu didamel tina murni, dasar aluminium foil anu dirobih ku elemen tambahan. Biasana antara kandel 0,035 sareng 0,06 mm, foil aluminium 8021 dihasilkeun dina seueur lébar sareng kakuatan.

Tempers anu biasa dianggo tina 8021 foil aluminium kalebet H14, H18, H22, H24 sareng O. Pabrik aluminium foil réngsé sapertos foil cangkang batré, foil farmasi sayogi ti kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Aplikasi

    Produkna dianggo dina sababaraha bidang

    Aeronautics sareng astronotika

    Angkot

    Listrik sareng éléktronik

    Gedong

    Énergi anyar

    Bungkusan