Tentang Kami

Tentang Kami

Diadegkeun dina 1994, Yongjie direstrukturisasi tina nami baheula Tenggara Aluminium Co., Ltd, ka perusahaan saham gabungan di 2011. Salaku perusahaan nasional berteknologi tinggi, Yongjie didaptarkeun pikeun pamekaran sareng produksi kinerja tinggi, luhur lambar alloy -precision aluminium, coil sareng produk foil, narékahan pikeun janten pemasok bahan paduan aluminium kualitas luhur global dina otomotif, énergi énggal sareng industri sanésna, sareng sanggup nyayogikeun nasabah kalayan solusi anu komprehensif ngeunaan bahan alloy aluminium. 

Perusahaan perenahna di Dajiangdong Industrial Cluster Area di Hangzhou, sareng sapinuhna ngagaduhan anak perusahaan: Zhejiang Yongjie Aluminium Co., Ltd, Zhejiang Nanjie Industry Co., Ltd, Hangzhou Zhongcheng Aluminium Co., Ltd, Hong Kong Nanjie Resources Co., Ltd Kalayan total investasi 2 milyar RMB, luas lahan 260,000㎡, sareng kapasitas taunan 300,000 ton, Yongjie dingaranan "China Top 10 Aluminium Sheet & Coil Enterprise", dilélérkeun ku Asosiasi Industri Pabrikan Logam Nonferrous China di 2013.

Junior-College

Filsafat Perusahaan

Nyiptakeun umur aluminium anyar
Ngembangna daérah anyar bahan énggal

Tim Kuat

Visi perusahaan

Janten ahli dina pembuatan calakan pelat aluminium, lambar sareng foil dina énergi énggal, hemat énergi sareng panangtayungan lingkungan.

Tim Kuat

Nilai Inti

Praktisitas Milarian bebeneran, janten pragmatik sareng tetep fokusEndeavor Tetep nyobian, sareng pengkuh ningkatkeunInovasi Anu paling henteu robih nyaéta parobihanTrust Trust ngajantenkeun saderhana.

Tim Kuat

Tim Kuat

Yongjie ngahijikeun produksi, diajar, panilitian sareng aplikasi raket, ngagaduhan lembaga panilitian perusahaan propinsi sareng workstation postdoctoral sareng kerjasama sareng Universitas Sains sareng Teknologi Beijing, Universitas Selatan Tengah, Universitas Zhejiang, Ningbo Institute of Technology Materials & Engineering, Akademi Cina élmu sareng domestik sanés paguron luhur kawéntar, lembaga panilitian, pamekaran Yongjie didorong ku inovasi. Mertimbangkeun palanggan salaku pusat, Yongjie keukeuh dina jalur pangwangunan kualitas luhur sareng ngupayakeun janten Golden Enterprise dina industri pengolahan aluminium.

Tim Kuat

Kualitas Anu Saé

Kualitas Anu Saé

Yongjie gaduh garis produksi ranté pamrosésan pikeun duanana rolling panas kontinyu (DC) sareng casting kontinyu (CC), alat-alat konci sadayana diimpor ti Jérman, AS, Swédia sareng Italia. Produk utama Yongjie nyaéta performa tinggi sareng pelat alloy aluminium presisi tinggi, strip sareng foil, anu utamina dianggo dina bidang aerospace, transportasi, énergi énggal, peralatan éléktronik sareng listrik, konstruksi sareng pengepakan énggal, jst. The Trade Mark "YJL" parantos dihargaan salaku Tanda Perdagangan Terkenal di Cina. Produk Yongjie parantos diékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah, kalebet Amérika Serikat sareng Éropa.


Aplikasi

Produkna dianggo dina sababaraha bidang

Aeronautics sareng astronotika

Angkot

Listrik sareng éléktronik

Gedong

Énergi anyar

Bungkusan