Aeronautics and astronautics

Aeronautics sareng astronotika

Transportation

Angkot

Electrical and electronic

Listrik sareng éléktronik

Building

Gedong

New energy

Énergi anyar

Packaging

Bungkusan

Panyekel bahan paduan aluminium berkualitas tinggi

Nyiptakeun umur aluminium anyar
Ngembangna daérah anyar bahan énggal

Diadegkeun dina 1994, Yongjie direstrukturisasi tina nami baheula Tenggara Aluminium Co., Ltd, ka perusahaan saham gabungan di 2011. Salaku perusahaan nasional berteknologi tinggi, Yongjie didaptarkeun pikeun pamekaran sareng produksi kinerja tinggi, luhur lambar alloy -precision aluminium, coil sareng produk foil, narékahan pikeun janten pemasok bahan paduan aluminium kualitas luhur global dina otomotif, énergi énggal sareng industri sanésna, sareng sanggup nyayogikeun nasabah kalayan solusi anu komprehensif ngeunaan bahan alloy aluminium.

Aplikasi

Produkna dianggo dina sababaraha bidang

Aeronautics sareng astronotika

Angkot

Listrik sareng éléktronik

Gedong

Énergi anyar

Bungkusan